Wijk voor Wijk is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt in het optimaliseren van hun talenten en mogelijkheden. Medewerkers doen praktische werkzaamheden in de wijk, ontwikkelen zich en vinden hierdoor aansluiting in de samenleving. Met elkaar voor de wijk!

Voorbeelden van werkzaamheden zijn het opruimen van zwerfafval, het onderhouden van tuinen en klussen in en om het huis voor wijkbewoners met beperkte financiële middelen. Goed voor de wijk en haar bewoners en goed voor de medewerkers. Ook op de locatie van Wijk voor Wijk is van alles te doen.
Lees verder als je benieuwd bent naar het team van Wijk voor Wijk, of meer wil weten over de werkzaamheden en projecten. Verwijzers vinden hier meer informatie.

Nieuws
Card image cap

Slingers, terugblik, taart!

Morgen is het een jaar geleden dat we ons openingsfeest én 12½ jarig jubileum vierden. Afgelopen woensdag was het precies een jaar geleden dat we op onze locatie aan de slag konden. We hebben een momentje gepakt en een klein feestje gevierd!

Lees verder
Nieuws
Card image cap

Nieuwsbrief

Bekijk hier de meest recente nieuwsbrief met onder andere de winnaar van de fotowedstrijd, de feestelijke opening van de hekjes door de kidsclub met wethouder Marco Stam en nog veel meer....

Lees verder
Nieuws
Card image cap

Kidsclub

De kinderen van de kidsclub hebben tijdens de Opruimdag in Crabbehof samen met wethouder Marco Stam hekjes geopend. Deze hekjes hebben ze zelf gemaakt van resthout en later beschilderd.

Lees verder

Aan de slag!

Ook aan de slag bij Wijk voor Wijk? Neem contact met ons op via info@wijkvoorwijk.nl We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Klus aanmelden

Neem contact met ons op via info@wijkvoorwijk.nl
of bel 078 655 92 10