Wijk voor Wijk is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt in het optimaliseren van hun talenten en mogelijkheden. Medewerkers doen praktische werkzaamheden in de wijk, ontwikkelen zich en vinden hierdoor aansluiting in de samenleving. Met elkaar voor de wijk!

Voorbeelden van werkzaamheden zijn het opruimen van zwerfafval, het onderhouden van tuinen en klussen in en om het huis voor wijkbewoners met beperkte financiële middelen. Goed voor de wijk en haar bewoners en goed voor de medewerkers. Ook op de locatie van Wijk voor Wijk is van alles te doen.
Lees verder als je benieuwd bent naar het team van Wijk voor Wijk, of meer wil weten over de werkzaamheden en projecten. Verwijzers vinden hier meer informatie.

Nieuws
Card image cap

Lief & Leed

De eerste betrokken bewoners (gangmakers) voor het project Lief & Leed werden op 2 december verrast door een persoonlijke serenade voor hun huis. Wethouder Marco Stam overhandigde hen vervolgens het potje met 150 euro, dat ze kunnen besteden aan een aardigheidje voor bewoners uit de straat.

Lees verder
Nieuws
Card image cap

Nieuwsbrief

Bekijk hier onze nieuwste nieuwsbrief met onder andere het verhaal van Henk, gangmaker van een Lief & Leedstraat in Crabbehof, nieuw postadres Wijk voor Wijk, nieuw leven voor kunstwerk Colijnstraat en nog veel meer....

Lees verder
Nieuws
Card image cap

Video pop-upterras

Gelukkig hebben we de video nog, gemaakt voor de inspiratiebijeenkomst #wemissenjullie van de Sociale Dienst Drechtsteden en #SDDhelpt. Door de corona-maatregelen is er de komende weken helaas geen wijkterras.

Lees verder

Aan de slag!

Ook aan de slag bij Wijk voor Wijk? Neem contact met ons op via info@wijkvoorwijk.nl We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Klus aanmelden

Neem contact met ons op via info@wijkvoorwijk.nl
of bel 078 655 92 10