(Wijk)aanpakker gezocht!

Vacature

(Wijk)aanpakker gezocht!
Projectmedewerker

Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke en sprankelende collega die buren, bewoners, jong en oud over de drempel van Wijk voor Wijk helpt en verbindt. Ontwikkel je mee waardoor onze organisatie meer nog dan nu een bruisende, warme en leerzame plek wordt? Door extra gelden, in het kader van het programma No Label, vanuit de gemeente Dordrecht kunnen wij ons team vergroten. In ieder geval tot het eind van 2021, maar met perspectief op verlenging. We kunnen zo onze activiteiten uitbreiden zodat een grotere groep mensen zich welkom voelt bij Wijk voor Wijk.

De functie is vooralsnog tot 31 december 2021 voor 32 uur per week. Naast de drempelverlagende activiteiten verwachten we dat je in staat bent om een aandeel te hebben in het individueel ondersteunen van medewerkers bij hun ontwikkelvragen. Dit gebeurt in afstemming met de andere beroepskrachten.

Als onderdeel van het team ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de vaste werkzaamheden. Je werkt mee. Het zelfsturend vermogen van ons team en het ‘wij-denken’ hebben we hoog in het vaandel staan. Het salaris is conform CAO Sociaal Werk.

Voorwaarden

  • aanpakker, pro-actief
  • minimaal mbo-niveau, sociale opleiding
  • werken vanuit de uitgangspunten van Wijk voor Wijk

Proces

Bij interesse, stuur een mail naar info@wijkvoorwijk.nl Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatie/kennismakingsgesprek met afvaardiging vanuit het team en het bestuur. Voor meer informatie kun je bellen naar Wijk voor Wijk, 078 6559210 en vragen naar Diana, Hugo of Barbara.

Aan de slag!

Ook aan de slag bij Wijk voor Wijk? Neem contact met ons op via info@wijkvoorwijk.nl We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Klus aanmelden

Neem contact met ons op via info@wijkvoorwijk.nl
of bel 078 655 92 10